Trustpilot
 

Hoe werkt het?

Een duidelijke, heldere uitleg van de werkwijze van VIER vinden wij heel belangrijk. Zo weet jij waar je aan toe bent en vertrek je binnenkort zorgeloos op pad met jouw nieuwe auto om jouw eigen wegen te ontdekken! En dat kan al heel snel!


Hoe VIER werkt? Dat omschrijven wij graag voor je in de VIER onderstaande stappen!

4 (13).png

Nu je wakker bent én kennis hebt genomen van de mogelijkheden tot elektrisch rijden die VIER voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt, is het tijd om te checken welke elektrische auto bij jou of jouw bedrijf past, waar jij je fijn bij voelt en wat voor jou de kosten zullen zijn. Dit is één van de weinige stappen die je zelf hoeft uit te voeren!
VIER neemt graag dingen voor je uit handen.
Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je al weet wat je wilt.
Dan mag je je direct aanmelden! Klik hier voor particulier.
Of hier voor zakelijk! Leuk, hè?!
Je hebt de mogelijkheid om bij het aanmelden zelf jouw ideale maandbedrag in te vullen voor de desbetreffende auto. Als jouw ideale maandbedrag tot de mogelijkheden behoort, sturen wij jou een aanbod. En mocht jouw ideale maandbedrag niet helemaal tot de mogelijkheden behoren, dan bieden wij jou een aantal alternatieven.

4 (14).png

Heb je de check ingevuld om te kijken naar de mogelijkheden en welke auto bij jou of jouw bedrijf past?
Dan hebben wij jou een indicatie doorgestuurd van de mogelijkheden gebaseerd op jouw situatie. Heb je je direct aangemeld?
Wij hebben je aanvraag ontvangen en nemen vrijblijvend contact met je op om je aanvraag door te spreken en maken deze graag definitief voor je, als jij het er helemaal mee eens bent.

4 (16).png

Wanneer jij bij deze stap bent aangekomen, is het gelukt! En nu duurt het niet lang meer!
Hopelijk kan je nog even wachten.. Na ongeveer een week kan je jouw op maat gemaakte contract in je mailbox verwachten. Lees je hem goed door en stuur je hem ondertekend terug?
Dan kan het avontuur beginnen!

4 (17).png

Het is zo ver! In overleg met jou hebben wij een goede dag en tijd gevonden voor de aflevering van jouw elektrische auto aan huis of op de zaak en dan is het zo ver! Wij wensen jou veel rijplezier en veel veilige kilometers! En je weet het hè, als er iets is: wij zijn er altijd!

LOGO VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden.png