Trustpilot
 

Waarom VIER?

Kies je voor VIER?

Elektrisch rijden is nu toegankelijk voor iedereen door middel van een abonnement op een elektrische auto…
En dat kan alleen bij VIER!


Bij VIER zetten wij ons over de verschillen heen en gaan we voor het algemeen belang!
Al het andere zetten wij over boord. Voor jou. Ook al is dat in het begin vechten tegen de grote menigte geweest en plukten wij daar nog lang niet de vruchten van. Jouw belang, de goede doelen, het milieu de natuur en het algemeen gezamenlijke belang zijn belangrijker en hebben wij laten overwinnen en altijd vooraan laten staan! 


Dan kies je voor een sociaal bedrijf met een groot hart en een luisterend oor.

Ontdek meer voordelen van VIER!

Zakelijk

Een voordelige elektrische auto op abonnementsbasis mét gratis bestickering in jouw bedrijfslogo!

 

VIER VOORDELEN VAN VIER
✓ Profiteer van collectief voordeel!
✓ De mogelijkheid om de maandelijkse betaling te pauzeren of te halveren als je meer budget nodig hebt voor andere uitgaven binnen je bedrijf!
✓ Direct bijdragen aan het milieu zonder dat je daar zelf verder actief iets voor te doen of omkijken naar hebt
✓ Bijdragen aan goede doelen

 

100% ELEKTRISCH
Je bedrijf volledig over op elektrisch rijden tegen lagere maandelijkse tarieven dan je nu gewend bent te betalen voor de reiskosten voor auto's op benzine of diesel!

 

GROEPSKORTING
Ontdek de collectieve voordelen voor jouw bedrijf!

NIETS IS TE GEK EN NIETS IS TE VEEL

VIER is altijd bereikbaar als er iets is of als je vragen hebt.

PERSOONLIJK EN TOEGANKELIJK

VIER denkt altijd graag met je mee. Toegankelijkheid stopt natuurlijk niet nadat je het abonnement op je auto hebt afgesloten. Zit je even krap of heb je wat meer financiële ruimte nodig voor andere uitgaven binnen je onderneming?
Dan is er bij VIER de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk uitstel van betaling aan te vragen. 

 

VOORDEEL VOOR JOU ALS ONDERNEMER
Weet je wat het is, jij werkt al hard genoeg. Je kunt een auto die voor jou werkt dus wel goed gebruiken! Dat is toch lekker? Je stapt in je auto, je doet de dingen die je normaal ook zou doen maar onderweg gebeuren er dingen waardoor je meer klanten trekt zonder dat jij daar iets extra’s voor hoeft te doen! Een voordelige elektrische auto op abonnementsbasis mét gratis bestickering in jouw bedrijfslogo en/of jouw gekozen patroon!

 

STAAT ALS EEN HUIS EN….. RIJD ALS EEN AUTO!
Wij bij VIER zetten ons over de verschillen heen en we gaan voor het algemeen belang! Al het andere zetten wij over boord. Voor jou. Ook al is dat in het begin vechten tegen de grote menigte geweest en plukten wij daar nog lang niet de vruchten van. Jouw belang, de goede doelen, het milieu de natuur en het algemeen gezamenlijke belang zijn belangrijker en hebben wij laten overwinnen en altijd vooraan laten staan!

 

PERSOONLIJKHEID
VIER – Voor Iedereen Elektrisch Rijden is er voor iedereen. En iedereen heeft andere behoeften, wensen en gevoelens. Daar is VIER op berust: een goede dienstverlening kan niet bestaan wanneer je daaraan voorbij gaat. Daarom praten wij graag met jou om voor jou de meest geschikte oplossing te kunnen vinden en te kunnen bieden. En dat is uniek. VIER is persoonlijk en niet puur zakelijk.

Particulier

Een laagdrempelige, toegankelijke en vernieuwende manier van elektrisch rijden.
Ook voor jou! Ontdek het zelf.

VIER VOORDELEN VAN VIER
✓ Voordelig en toegankelijk elektrisch rijden zonder dat het je meer kost dan je auto op benzine of diesel!
✓ De mogelijkheid om de maandelijkse betaling te pauzeren of te halveren als je privé financieel even krap zit.
✓ Direct bijdragen aan het milieu zonder dat je daar zelf verder actief iets voor hoeft te doen of omkijken naar hebt
✓ Bijdragen aan goede doelen


TOEGANKELIJK EN FLEXIBEL
Toegankelijkheid en flexibiliteit stopt natuurlijk niet nadat je je abonnement op je auto bij VIER hebt afgesloten.
Zit je even krap bij kas of heb je meer financiële ruimte nodig voor andere uitgaven? Dan bied VIER jou de mogelijkheid om tijdelijk geheel of gedeeltelijk uitstel van betaling aan te vragen. 

 

ECHT VOOR IEDEREEN
VIER is echt voor iedereen: Ook zonder dat je een vast contract hebt of op een andere manier wellicht minder financiële zekerheid te bieden hebt, heb je de mogelijkheid om een abonnement op een auto af te sluiten bij VIER.

 

EXCLUSIVITEIT TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN
VIER bied een geheel nieuwe manier van toegankelijkheid: de mogelijkheid om elektrisch te rijden tegen dezelfde maandtarieven als je nu gewend bent voor je benzine of diesel auto. En dat kan alleen bij VIER!

 

PERSOONLIJKHEID
VIER – Voor Iedereen Elektrisch Rijden is er voor iedereen. En iedereen heeft andere behoeften, wensen en gevoelens. Daar is VIER op berust: een goede dienstverlening kan niet bestaan wanneer je daaraan voorbij gaat. Daarom praten wij graag met jou om voor jou de meest geschikte oplossing te kunnen vinden en te kunnen bieden. En dat is uniek. VIER is persoonlijk en niet puur zakelijk.

LOGO VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden.png