Trustpilot
 
Kopie van 4 (38).png

Dit is Melanie Maria Fokkens.

Founder, CEO

127233031_3482586721827252_5104857585687646429_n_edited.jpg

Dat dingen niet altijd via de uitgestippelde bekende wegen lopen, is alleen maar
goed: door tegenslagen word je creatief én dwing je jezelf om door te gaan zodat je
hoe dan ook je doel bereikt. En daar komt dan toch wel iets van eigenwijsheid in terug.
Klein beetje maar. En zo is de cirkel rond. 
 

Dit kenmerkt mij als persoon én mijn leven. Laten afremmen gebeurt bij mij niet.
Daar voeg ik de elementen ‘niks is onmogelijk’ en ‘toegankelijkheid’ aan toe en
je hebt dé route naar VIER!

Over routes gesproken: VIER is niet zomaar ontstaan. VIER komt voort uit de (elektrische) kilometers die ik in mijn leven heb afgelegd. Maar de tussenstops, de rust en de natuur zorgden nog voor de meeste inspiratie. Mijn half jaar wonen in Spanje én het emigreren naar Frankrijk
waar ik mijn eeuwenoude Franse boerderij kocht, hebben stuk voor stuk bijgedragen aan de ontwikkeling en het grootbrengen van VIER.

Vernieuwing brengt je verder en zo blijf je altijd onderweg, fris en creatief.
Onderweg zijn maakt je een leuker mens. Het leert je in te zien dat het goed is hoe je bent.
Niets is te veel en niets is te gek. Samen maken we nieuwe routes mogelijk.
Dat is de kracht van VIER!

Mijn naam is Melanie.

Mijn tweede naam is Maria en eigenlijk klinkt dat wel mooi samen, dus stel ik mij altijd voor als Melanie Maria.
Maar jij mag Melanie zeggen. Wat mij typeert is mijn vastbesloten drive om mogelijkheden te creëren: oplossingen bedenken voor uitdagingen die spelen in de huidige maatschappij om zodoende voor toegankelijkheid te zorgen! 
De vier eigenschappen die het best omschrijven wie ik ben, zijn betrouwbaar, temperamentvol, zelfbewust en verantwoordelijk. 
En ik gok dat ik ergens ook wel een beetje eigenwijs ben, maar dat zijn alle ondernemers, denk je niet?

 

C'est la vie

Het leven stuurt je verschillende kanten op en soms meerdere kanten tegelijk. Ik ga niets uit de weg en onder meer daarom belandde ik na een reis door Europa definitief in Frankrijk waar ik, op een koude winterdag in november, mijn huis kocht in een romantisch, lief dorp.
Inmiddels heb ik mijn eerste twee jaar als 'Française' er op zitten.

En dan nog even dit...

Ik hou van kamerplanten en eet het liefst dag en nacht sushi. Ik krijg energie van reizen, natuur, dieren om mij heen en contact met mensen.
In mijn oude Franse boerderij uit 1639 en het landgoed daaromheen is genoeg ruimte voor geitjes, kippen, koeien, alpaca’s en varkentjes.
En laat ik dat nou net allemaal altijd al hebben gewild. Het leukste tv programma vind ik ‘Ik Vertrek’, maar daar ben ik natuurlijk veel te eigenwijs voor. Ik maak liever mijn eigen programma.  

Wat mij inspireert is de oneindige kracht van overlevingsdrang. Doorgaan terwijl je eigenlijk niet meer kunt en dan ontdekken wat je nóg wel kan, en wat je anders had gemist als je eerder was gestopt. Ik ben eigenlijk heel bescheiden, maar brutaal en eigenzinnig als het aankomt op dingen bereiken die ik wil bereiken. Dan ga ik voor jou door het vuur en ben ik niet meer te stoppen.
Mijn grootste droom is blijven dromen. Het ergste wat er is lijkt mij dat je op een gegeven moment zou moeten zeggen: ‘ik heb mijn doelen bereikt’. Wel zou ik zeggen dat ik voorgaande doelen heb bereikt, maar kort daarna, of vaak nog tijdens, heb ik al weer nieuwe doelen gesteld om te gaan behalen. Dromen geeft hoop. En zonder hoop kan ik niet leven. 

Mijn slotwoord aan jou

Ik sta te springen om met mijn ervaring in mobiliteit vol passie voor jou aan de slag te gaan en te zorgen dat jij je zorgeloos kunt voelen in je nieuwe auto! Wat ik voor jou wil bereiken is de uiterste aandacht voor wat jij belangrijk vindt, zodat je met een fijn gevoel terugkijkt op de dienstverlening van VIER en dat je een eindproduct hebt waarin jij je iedere seconde goed en op je gemak voelt. 

Ik ben altijd bereikbaar voor jou, ook buiten openingstijden. Maar als ik even niet reageer, ben ik waarschijnlijk sushi aan het eten of
aan het sporten ;-).


Beloof je dat je me nog even een foto stuurt? Ik kan niet wachten!
 

Liefs, Melanie

LinkedIn_HP-770x515.jpg
LOGO VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden.png